Voorzieningen

De camping biedt diverse voorzieningen. Een korte opsomming:


Verhuur van jaar en seizoenplaatsen
Op de camping kunt u terecht voor zowel jaarplaatsen als seizoenplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra, water en rioolaansluiting


Kortkampeerplaatsen
Voor een overnachting tot uw gehele vakantieperiode kunt u bij ons terecht. Ook de kortkampeerplaatsen zijn voorzien van aansluitpunten voor elektra en riool.


Viswater
De kanalen rond Camping Frerichsoord zijn rijk aan diverse vissoorten. De vergunningen voor het bevissen van de kanalen zijn verkrijgbaar op de camping.

´╗┐
Vaar en roeimogelijkheden
Omdat er een vaste oeververbinding gemaakt is over de Noordervaart en in het Kanaal van Deurne een stuw ligt, kunt u deze kanalen maar beperkt gebruiken.


Sport en spel
De camping biedt diverse mogelijkheden voor sport en spel. Buiten tennistafel, jeu de boules, groot sportveld en speelweide, waar u allerlei balsporten en andere spellen kunt beoefenen.


Sanitaire voorzieningen
Er zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig waaronder douches, wastafels, toiletten, een chemisch toilet en een babywasruimte.


Minder valide gasten

Voor de minder valide gasten is een aangepaste wastafel, toilet en douche aanwezig.


´╗┐Kantine bar
De camping beschikt over een zeer ruime kantine waar u goed kunt toeven onder het genot van een kopje koffie, een glaasje bier of een ander drankje. Ook kunt u hier biljarten, darten, een kaartje leggen of van andere aanwezige gezelschapspellen gebruik maken. Aansluitend aan de kantine ligt een ruim terras. Het is ook mogelijk om feesten te organiseren.


Wasserette
De wasserette beschikt over een wasautomaat, wasdroger, centrifuge en een kleine wasmachine.


Friture
De openingstijden tijdens de het seizoen worden aangegeven op een bord bij de friture. In de avonduren kan men bij de bar snacks bestellen.

 Foto album

P8061245
Zomervakantie
Lees meer

Kaart